Til de lækre boller med Xorac skal du bruge:

Lækre friske boller med XoracOpskriften er til 5 personer, og kan bruges både til morgenmaden og til eftermiddagkaffen.

  • 50 g smør
  • 1 dl mælk
  • 25 g gær
  • 1,5 spsk sukker
  • 0,25 tsk salt
  • 1 æg
  • 275 g hvedemel
  • 125 g. Xorac chokolade
  • æg til pensling

Del gæren op i din skål i små stykker.  Smelt smørret, gerne i en lille gryde pas på med varmen. Husk det er kun at smelte smøren der for formålet. Når det er smeltet så hæld mælken i og varm den sammen med smøren til den er håndvarm.

Herefter hæld mælke over din gær. Rør rundt til gæren er opløst. Pisk ét æg sammen og tilsæt dette, sukker og salt. Rør det sammen med mæken og tilsæt melet.

Bland det godt sammen, tilsæt Xorac Chokoladen. Dejen er meget lind og du skal bruge en ske til at forme bollerne med og sætte dem på pagepladen.

Efter 10 min.  kan du forme bollerne med dine hænder. Dæk bollerne af med rene viskestykker og lad dem stå lidt lunt til de er hævet til ca. dobbelt størrelse.

Pisk et æg yderligere og pensl bollerne. Stil dem ind i ovnen ved 200° i midten i ca. 15 min.
Stil til at køle lidt. Nu kan du servere lækre lune boller.

Velbekomme.


Har du en opskrift med chokolade - Så send den ind og vind

Har du en opskrift med chokolade – Så send den ind og vind

Annonce

Fin dine lækre bambus strømper på SokkePosten.

Kampagne:
Strømper på abonnement – så se mere her!

Kom med en kommentar