Det er lækkert når der er lidt at tygge på i dine Brownies

brownies må godt knase

Brownies må godt knase

Lige lidt ekstra inspiration:
Du kan også bruge valnødder, hasselnødder, eller mandler.

Og husk at Brownies heller må få for lidt tid i ovnen end for meget.

Du skal bruge til ca 7 til 9 personer:
125 gram mørk chokolade med mindst 70% kakao
75 gram pistacienødder
6 æg
160 gram mel
40 gram kakao
200 gram smør (blødt)
200 gram brun farin
200 gram sukker
1 tsk bagepulver
2 spsk vanillesukker

Sådan gør du:
Blend halvdelen af pistacienødderne og chokolade.

Bland melet og kakao, bagepulveret og vanillesukker sammen i en skål.

Smør, sukker og farin piskes godt sammen i en skål, brug gerne et piskeris eller røremaskine. Æg tilsættes ét ad gangen lidt efter lidt. Når alle æg er i, blander du lidt efter lidt din mel/kakao blanding i.

Så skal du til sidst røre pistacie-chokolade-blandingen og den sidste halvdel af de nødder der ikke er blendet i dejen.

Så hælder du det hele i form, gerne der er ca 20×30 cm. og så skal det bages ved 180 grader i 35 min.

Rigtig god appetit !

TIP: Server med lidt vanilje is eller friske bær.

Annonce

Strømper på abonnement – så se mere her!

Kom med en kommentar