Chokolade og ananas giver en fantatisk og spændende kombination – så her er et bud på en god dessert med chokolade og ananas.



Det skal du bruge
4 æggeblommer
1 spsk flormelis
250 gram mørk chokolade, Gerne Xorac.
1 dl ananassaft
5 dl piskefløde
8 skiver ananas

ananas_chokoladedessert Sådan gør du

Start med at røre æggeblommer og flormelis godt rigtig god sammen til en ensartet masse, stil den lidt til side så den hviler lidt. Smelt nu din chokolade sammen med med ananassaften i vandbad. Pas på med for meget varme.

Når det er god smelte sammen, skal blande chokoladen forsigtigt i æggemassen – Stil den på køl. Lad den stå der i 10 til 15 min.

Pisk herefter fløden til skum og vend det forsigtigt i din ægge-chokolademassen. Skær ananasen i terninger og bland dem i. Hæld deserten i portionsglas og stil den koldt i mindst 3-4
timer for at stivne.

Pynt evt. med flødeskum og evt. ananas.

Velbekomme.



Kom med en kommentar