Man kan ikke undvære en god chokoladesovs når der skal serveres is, eller der skal lidt lækkert til de friske frugter. Så her er en let og enkle opskrift på din lækre chokoladesovs.

NB: Tjeck lige bruge af chokoladesovs til varme retter – Klik her



Du skal bruge:

150 g mørk chokolade, gerne Xorac eller en anden mørk chokolade. (mindst 60% kakao)
En Karolines Køkken Vaniljecreme (indeholder 1⁄4 liter)

chokoladesovs

Hak chokoladen i små stykker, hvis du bruger Xorac kan du blot komme den i, da den har en lavere smelte temperatur. Kom så chokoladen og vaniljecremen i en lille gryde. Varm det ved svag varme og husk at røre i den hele tiden. Det må gerne blive 70 grader. Rør og varm din chokoladesovs i ca 12 min. til den er blevet god tyk.

Wubti – den er klar til servering. Lettere og mere enkelt bliver det ikke. (Og så smager det godt)



Kom med en kommentar