Chokoladetrøffel er noget som ingen kan få nok af … dvs. det kan man godt, men man vender ofte tilbage for mere.

Her er en af mine ynglingsopskrifter:

chokoladetroeffelTid: 15 minutter.
Hviletid i køleskabet: Mindst 2 timer.
Antal personer: 4

Start med at smelte din mørke chokolade i varm fløde og derefter hældt i glas og sæt på køl. Utroligt nemt, og en helt super dessert.

Du skal bruge:

200 gram mørk chokolade (70 % kakao)
2½ dl piskefløde
4 ladyfingers (aflange, luftige småkager)
4 små dessertglas

Pynt:
1 spsk kakao til pynt, og giver en god smag samtidig med at det ser godt ud!

Sådan gør du:
Først hak chokoladen i grove stykker, og læg dem i en skål. Bring så fløden i kog i en lille gryde, og hæld den kogende fløde over chokoladen i skålen. Rør godt rundt i blandingen, til chokoladen er helt smeltet. Pas på med varmen og fløden så det ikke brænder på.

Fordel nu din chokolademasse i de 4 dessertglas.

Knus de 4 ladyfingers, og fordel dem på toppen.

Nu skal du sætte dine glas på køl, mindst 2 timer gerne længere. Chokoladen skal have en blød og cremet konsistens.

Lige før du servere dem, skal du drysse et tyndt lag kakao.

Velbekommen :-)




Kampagne:
Solafskærning – så se mere her!

Kom med en kommentar