Normal arbejder vi med mørk chokolade her på Xorac – mennnnn den her er for lækker til ikke at blive vist frem her på siden. Hvid chokoladetrøffel med hindbær, er ganske enkelt undtagelsen værd!



Du skal bruge:
200 gram hvid chokolade
80 g flødeost
3 spsk. rigtig god hindbærmarmelade
Kakao til rulning

hvid chokoladetrøffel

Sådan gør du

Sæt et vand over og kom din chokolade og din flødeost ned i skålen, varm det forsigtig op til det smelter sammen. Husk at rør rundt i masse til det har en jævn farve og er godt bladet sammen. Nu er det tiden at give blandning en god lyserød farve. Det gør du ved at komme 3 spisesker hindbærmarmelade ned i masse og rør det godt rundt til er blandet sammen og for en fin jævn farve.

Tag skålen op og stil den på køl til din chokolade / hindbærmasse er godt fast.

Hæld lidt kakao op i en tallerken. Tag én teskefuld trøffelmasse ad gangen. Tryk den let i form med fingerspidserne – ikke noget med at rulle den i håndfladerne, så smelter det hele blot for dig. Lad din skes indholde falde ned i kakaoen og rul den hurtigt rundt med din ske.

Nu er de klar til at komme på køl igen, de er klar til servering efter en 20 min tid.

Lækker frisk konfekt !

Velbekomme.



Kom med en kommentar