Det er hurtig og let at lave chokolademuffins, og de her er gode, bløde og svampede – Ja, ganske enkelt lækre !





Lige et tip – De holder sig længe friske, men de fejer bestemt ikke noget efter en tur i fryseren. Disse muffins er virkelig fuldstændig fantastiske! De er nemme at lave og smager fantastisk. De holder sig friske længe og tager absolut heller ikke skade af en tur i fryseren.

chokolademuffins med knas

Du kan også lave dem som mini chokolademuffins, men så skal du hakke hasselnøderne noget finere.

100 gram mørk chokolade med høj indhold af kakao.
50 gram kakao
100 gram hasselnødder
225 gram sukker
250 gram mel
1 gram vanillesukker
1 gram natron

1,25 dl mælk
2,5 dl. yoghurt naturel eller A38
1 dl flydende margarine, eller ende bedre smeltet Lurpak smør.
1 æg

Hak hasselnøderne fint, og bland dem sammen med, chokoladen, kakao, sukker, mel, vaniliesukker og natrum. Blad det hele godt sammen.

Hæld mælken, yoghurt og den flydende fedtstof sammen i en anden skål.

Bland dine våde blanding op med din anden blandning. Gør det med nænsom hånd, og rør kun til det er blandet til en en samlet ensartet masse.

Så du klar til at komme dem i ovnen. Stil den på 200 grader og bag dem i ca 12 til 14 min. Det er super guf.

Velbekomme dig



Annonce

Find dine billige strømper her !

Kom med en kommentar