Chokolademousse med Xorac

Lækker luftig chokolade

Her får en klassisk chokolademousse med Xorac, i bedste fransk stil. Godt med smør, lækker luftig med de piskede æggehvider – Rent Guf.

Chokolademousse til 4 personer.

Du skal bruge
– 225 gram Mørk Xorac
– 125 gram sukker
– 50 gram blød usaltet lurpak
– 9 æggehvider (Pasteuriseret)
– 6 æggeblommer (Pasteuriseret)

Sådan blander du de gode sager sammen:

Smelt Xorac ved lav varme i en  skål i et vandbad. Når den er smeltet så blad den sammen med det bløde smør i en stor skål.

Pisk æggehviderne stive, og tilsæt  2/3 af sukkeret og pisk videre ved lavere hastighed. Når sukkeret eer opløst så giv den max fart i en tid. Hæld så resten af sukkeret i og pisk til hviderne er helt stive. Tilsæt æggeblommerne og ved dem forsigtig i massen med en grydeske.

Fyld så 2/3 af din ægge blanding i Xorac chokolade smørbladning. Når det er blandet godt så vend den sidste 1/3 æggemasse i, og vend det til masse er ensartet og lækker chokolade brun.

Fyld masse i 4 potionsglas og stil den koldt i et par timer og den er klar til servering. Pynt med lidt fløde eller et par friske jordbær på toppen.

Velbekomme dig og dine heldige gæster.

Annonce

Find dine
Strømper til kvinder lige her.


Kom med en kommentar