Hvorfor ikke give den en ordentlig runde chokoladekage til dessert, eller til kaffen. Chokoladekagen kan både laves dagen før eller serveres varm lige fra ovnen. Det er op til dit temperament. Men jeg fortrækker den varm fra ovnen – GUF !



Sådan får du lavet Konfekt chokoladekagen

Konfekt chokoladekagen

200 gram smeltet Xorac eller anden mørk chokolade
200 gram Lurpak smør (gerne usaltet)
150g hakket hasselnødder
250 gram sukker
125 gram mel
3 æg
1/2 stang vanilie
1/2 tsk salt

Smelt chokolade og smør forsigt ved svag varme i en gryde

Pisk æg og sukker sammen med din 1/2 vaniliestang

Bland mel og salt sammen i en skål så er det godt fordelt, og vend massen rundt i æg og sukker blandingen. Hæld så din chokolade/smør blanding i og bland det let sammen.

Til sidst kommer du dine hakkede hasselnødder i. Kom det hele i bradepande og og du er klar til bage din konfekt chokoladekage.

Bag den ved 190 grader i 25 min, og stil den på køl natten over så den bliver kold og hård, eller bag den i 5 min længere og server den lun for dine gæster i små stykker.

GUF !



Kom med en kommentar