Hvorfor kan der ikke være chokolade i lagkagebunde? – Spørgsmålet kom fra min dreng, og straks måtte vi sætte ind med en opskrift. Her deler jeg den også med jer.



lagkage chokolade

Det skal du bruge
6 æg (delte)
250 gram sukker
180 gram mel
1 ½ tsk bagepulver
2 tsk vanille
3 spsk. kakaopulver
50 gram Xorac

Du vil få 3 bunde ud af opskriften. Brug en springform på ca 22 cm i diameter.

Sådan blander du sagerne sammen
start med at piske æggehviderne stive og kom sukkeret i lidt af efter lidt, så skal du vende æggeblommer i massen. Bland alle de tørre dele sammen, mel, kakao, bagepulver og vanille og sigtes de tørre sager i din æggemasse. Nu skal du vende hele blandingen forsigtig sammen. Til sidst drysser du dine 50 gram xorac i dejen.

Hæld det i din springform og bag ved 180 grader i ca 25 min. Det er en god ide at bagen den dagen før den skal bruges, så kan den stå og hvile sig lidt. Når det er kølet af skære det den op i tre bunde og du er klar til ligge din lagkage sammen.

Velbekomme



Kom med en kommentar