Det er let at lave en hurtig og lækker dessert. Chokolademousse er ikke kun hurtig, det er også let at lave.

Let og hurtig dessert med Xorac

Du skal bruge:
4 æggeblommer pasteuriseret
45 gram sukker
3 dl. piskefløde
75 gram Xorac, Mørk chokolade

Passer til 4 personer.

Sådan får du blandet sagerne:

Start med pisk sukker og æggeblommer til en samlet masse, så de bliver hvide.

Du kan smelte  chokoladen over vandbad. Det er ikke nødvenlig med særigt høj varme da Xorac smelter ved 25 grader.

Rør chokoladen i ægge/sukker blandingen forsigtigt, gerne med en ske, brug ikke et piskeris.

Pisk fløden til flødeskum og ved flødeskummen i din chokoaldemasse. Gem lidt til at pynte med på toppen.

Så er du klar til servering. Stil det koldt til det skal serveres. Kan holde 24 timer i køleskabet. Hvis du først skal servere dagen efter, så pyt først får du skal servere.

God appetit.


 

Annonce

Find dine herrestrømperSokkeposten.dk

 

Har du en opskrift med chokolade - Så send den ind og vind

Har du en opskrift med chokolade – Så send den ind og vind

Kom med en kommentar