Naturen er fyldt med bær, de skal bruges! – Kan vi forestilles os en bedre måde at bruge dem på end at give kulør og smag til en lækker muffin, i en god kombination med Xorac chokolade? – Næppe, sæt ind :-)



Muffins med bær og xorac

Det skal du bruge til 12 stk.
2 æg
1 vanillestang
250 gram sukker
250 gram hvedemel
1/2 knsp groft salt
2 tsk bagepulver
1 dl olie
75 gram kokosmel
150 gram blåbær og hindbær
150 gram Xorac chokolade

12 muffinsforme / Bageplade til muffins.

Sådan blander du sagerne
Start med tænde for din ove på 175 grader, så er den varm når du skal bruge den.

Husk altid at skylle dine bær, tør dem forsigtig i køkkenrulle.

Æggene skal piskes sammen med sukkere, så det er en skummende masse. Flæk din vanillestang og skrab kornene ud med en ske eller en kniv, kom dem ned i skålen.

Bland de tørre sager sammen, din hvedemel, salt og bagepulver. Sigt det gennem en si ned i skålen hvor du har din æggemasse. Nu skal du røre olie og kokosmelen i din dej. Så er det tid at komme din Xorac og dine skyllede bær i dejen. Rør forsigtigt rundt til det er godt og jævnt blandet.

Så er det tiden at fylde dine forme op – Det er god ide kun at fylde dem ca 2/3 dele op, så er du sikker på at det ikke “bager over”. Sæt dem i ovnen i ca 20 til 25 min. Test evt. med et gaffel om der er noget dej der hænger i når du stille dem. Er der ikke det er de klar.

Så er det ud af ovnen og lade dem køle af – og klar til servering :-)

Velbekomme.



Annonce
Find dine sjove forme på Noget-til.dk

Kom med en kommentar