Småkager må da gerne smage lidt at jul, selv om det julen ikke er lige om hjørnet. Det er nu også mere det at der er kanel i, der giver den lidt en snært af at være julet .. meennnnn den kommer her, døm selv.




smaakager-med-chokoalde-ingefaer-kanel

Det som du skal bruge er …
Her vil der være til en 25 – 30 stykker.

450 gram farin
500 gram mel
2 æg
250 gram Lurpak (Håndvarmt)
250 gram  mørk chokolade 70 % (Gerne Xorac)
1 spsk. kanel
1 tsk. natron
1 tsk ingefær
1 knivspids salt

Sådan gør du
Start med at bladen farin sammen med det bløde smør og de 2 æg. Så skal du tilsætte din chokolade (Hak den gerne hvis du ikke bruger Xorac) og til sidst kommer de alle de tørre ingredienser i din dej.

Ælt det hele rigtig godt sammen, så det bliver en god jævn masse. Del din dej op i to portioner og rul to pøser du af dejen. Sæt gerne de rullede pølser til køl, rullet ind i folie. Når de har stået og blevet godt hårde. (Stil dem gerne natten over)

Bages ved 180 grader i 12 til 15 min
Tag dine pølser ud afkøleskabet, og skærm dem op i 5 mm skriver og læg dem på en kold bageplade. Bages i 12 tli 15 min.

Velbekomme dig !

Annonce

Her finder du gode billige strømper til kvinder

Kom med en kommentar