Vi har fået denne opskrift fra Julie Elisabeth, fra Norge:

Kagebund:
200 g mel
200 g sukker
75 g kakaopulver
2 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 æg
2 kopper stærk sort kaffe
2 kop kefir
1 kop olie
1 tsk vanilje essens

Icing og fyld :
75g smør
75g kakao
300g flormelis
3/4 kop mælk
1 tsk vanilje essens

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt æg, kaffe, mælk, olie og vanille.

Rør dejen sammen til en god flydende dej. Hæld dejen i en papir dækket fad (ca. 33×23 cm).

Bages ved 180 grader omkring 35-40 minutter på den midterste rille. Fjern kage fra panden og sæt den til afkøling på en rist.

Smelt smør til glasuren i en lille gryde. Tilsæt kakao og kog ved svag varme under konstant omrøring. Hæld glasuren i en skål og opbevares i køleskab.

Rør flormelis og mælk i kakao blanding når det er helt koldt.

Tilsæt vanille. Pisk indtil frosting er glat. Skær kagen i tre lag. Placer påfyldning mellem lagene og på toppen af ​​kagen. Lag mønster med en gaffel.

 

Annonce

Skal du have nye bomuldsstrømper så find dem på SokkePosten

Kom med en kommentar