Xorac – Mørk chokolade slanker

Ja – Det er ikke løgn – Man kan blive mere slank af at spise mørk chokolade. Der findes mange der har forsket i chokolade og de er alle enige.

Doktor Beatrice Golomb, University of California at San Diego, siger:  Vores resultater bidrager til andre informationer om, at ikke bare er antallet af kalorier, man indtager, der har betydning for ens vægt.

Hvorfor slanker mørk chokolade?

Xorac hjælper med at holde den slanke linieDer forsket meget i emner, og man har fundet frem til at folk der spiser chokolade fem gange om uge, er gennemsnitligt tyndere end end andre. Mørk chokolade indeholder ud over kalorierne også stoffer der fremmer vægt tab.

Det er afgørende for at chokoladen skal have en slankende effekt at der indtages små mængder jævnligt. Det nytter ikke noget at spise en masse på en gang.

Læs mere her – Chokolade slanker

Chokoladen nedsætter din appetit, og trang til sukker

Xorac - Nedsætter din sukkertrangAlle kender fornemmelsen af at godt stykke chokolade giver en følelse af at du er mæt, at det er bedre at
spise et godt stykke end sidde med en plade til 25,- og guffe. Mørk chokolade der er rig på kakao, har en slankende effekt ikke mindst af den grund. Spiser du en 20 gram Xorac før dine hovedmåltider vil du spise mindre. Tag gerne en lille smule Xorac til kaffen, frem for kagen fyldt med sukker. God chokolade vil nedsætte din trang til sukker der ofte er den værste vane at komme af med.

Så nyd dit sunde mellemmåltid med god samvittighed – Spis 20 gram mørk Xorac Chokolade og hjælp dig selv af med sukkertrangen.

Strømper på abonnement – så se mere her!

 

 Kom med en kommentar